Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Bologna

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bologna sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bologna miniopas

Autovuokraamo Bologna

Autonvuokraus Bologna

Bologna on kaupunki Pohjois-Italiassa , lounaaseen Venetsia ja pohjoiseen Florence .Bologna on pääkaupunki Emilia-Romagnan alueella sijaitseva tavallinen suulla Apenniinien. Bologna on Italian seitsemänneksi suurin kaupunki 370000 asukasta. Kaupunki on tärkeä tie-ja rautatieliikenteen risteyksessä.

Bologna on kuuluisa keittiöstään: la cucina bolognese, ja pidetään Italiassa mathovedstad. Tuomioistuin spagetti alla bolognese, pastaa lihan, tule tänne.Kaupunki on kuuluisa myös lainsäädännön ja lääketieteellisissä tiedekunnissa, ja on yksi Euroopan vanhimmista yliopistoista vuodesta 1119. Bologna on kuuluisa myös kahden nojaten tornia Garisenda ja Asinelli vuodelta 1100.Kaupungissa on monia upeita kirkkoja, kuten San Pietro Tuomiokirkko ja goottilainen San Petronio, joka käynnistyi vuonna 1390, ja valmistui ensimmäinen 1659. Se on upea sisäänkäynti portaali kuvanveistäjä Jacopo della Quercia. Bologna museo ajoneuvoja Ducati, Ferrarri ja Lamborghini.   Kesäkuussa järjestetään Bolognan elokuvajuhlilla.

Guglielmo Marconi (Bologna) Lentokenttä sijaitsee kuusi kilometriä ulkopuolella Bologna.

Suomi