Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Imola

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Imola sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Imola miniopas

Autovuokraamo Imola
Autonvuokraus Imola

Imola on kaupunki, joka kuuluu maakunnan Bologna ja sijaitsee Emilia-Romagnan Pohjois Italiassa. Imola sijaitsee itään alueesta ja se on noin 50 km itään rannikolle ja Adrianmeren, kun provinssin pääkaupunki Bologna on löytää. 30 km länteen. Kaupunki sijaitsee joen Santerno ja asukasluku on lähes 70 000 (2007).Imola perustivat roomalaiset nimellä Forum Cornelii ympäri vuoden 82 eKr. Kr.

Rocca Sforzesca on linnoituksen 1300, jossa se näkyy elokuvia heinä-ja elokuussa. Kaupungin katedraali on rakennettu vuonna 1100, on omistettu San Cassiano on kunnostettu useita kertoja vuosien varrella, mutta Palazzo Tozzoni 1700 tällä hetkellä taloa taidemuseossa. Se oli ollut monia festivaaleja alueella vuoden aikana, ja useat näistä tapahtuu kesäkuukausina.

Lähin lentokenttä on Forlì Airport tunnetaan myös nimellä Luigi Ridolfi Airport on noin 30 km päässä Imola.