Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Rooma

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Rooma sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Rooma miniopas

Autovuokraamo Rooma

Autonvuokraus Rooma

Rooma sijaitsee Tiber-joki keskellä Italiaa, pohjoiseen Napoli ja eteläpuolella Milanossa .Rooma on Italian pääkaupunki. Kaupunki on koti noin. 2550000 asukasta, kun taas lähiöissä asuu 3,3 miljoonaa. Kaupunki ympäröi Vatikaani.

”Kaikki tiet vievät Roomaan” on tuttu käsite. Kaupunki on tunnettu siitä on pääkaupunki Rooman valtakunnan, ja pääasiallinen toimipaikka paavi. Rooma on ehkä parhaiten tunnettu taiteen ja romanttinen kaupunki kuin mikään muu. Kaupungissa on noin. 400 kirkkojen maalauksia mestareiden kuten Caravaggio ja Michelangelo.Pietarinkirkko on yksi suurimmista ja koristeellinen kirkkoja. Lähistöllä on Vatikaani, löydämme maailmankuulua Sikstuksen kappeli on kuuluisa mestariteoksia taidemaalari Rafael. Muita kuuluisia nähtävyyksiä ovat Pantheon ja Villa Borghese, joka on mukava   taidekokoelma ja kaunis puutarha.Trastevere on paljon ruokapaikkoja, ja muistuttaa Kaunotar ja Kulkuri.

Aeroporti di Rooma, Fiumicino sijaitsee 22 kilometrin päässä Roomasta.Rooman toinen lentokenttä, Ciampino Rome Airport sijaitsee aivan kaupungin ulkopuolella.

Rooma on suosituin kohde varaus autonvuokraus Italia. Halpavuokraauto.fi on ylpeä voidessaan tarjota autonvuokraus yli 20 eri paikkakunnalla Roomassa, kuten Rome Airport. Hinnat sisältävät verrataan useiden yritysten ja varmistaa taattu alhainen hinta autonvuokraus.

Suomi