Autovuokraamo Rooma

Vertaile 1200 toimittajaa ja säästä jopa 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Taatut alhaiset hinnat

tick-2 Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2 Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2 Rajoittamattomat kilometrit

tick-2 Ei luottokorttimaksuja

tick-2 24 tunnin asiakaspalvelu

Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani

Autonvuokraus Rooma

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Rooma sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Rooma miniopas

Autovuokraamo Rooma

Autonvuokraus Rooma

Rooma sijaitsee Tiber-joki keskellä Italiaa, pohjoiseen Napoli ja eteläpuolella Milanossa .Rooma on Italian pääkaupunki. Kaupunki on koti noin. 2550000 asukasta, kun taas lähiöissä asuu 3,3 miljoonaa. Kaupunki ympäröi Vatikaani.

“Kaikki tiet vievät Roomaan” on tuttu käsite. Kaupunki on tunnettu siitä on pääkaupunki Rooman valtakunnan, ja pääasiallinen toimipaikka paavi. Rooma on ehkä parhaiten tunnettu taiteen ja romanttinen kaupunki kuin mikään muu. Kaupungissa on noin. 400 kirkkojen maalauksia mestareiden kuten Caravaggio ja Michelangelo.Pietarinkirkko on yksi suurimmista ja koristeellinen kirkkoja. Lähistöllä on Vatikaani, löydämme maailmankuulua Sikstuksen kappeli on kuuluisa mestariteoksia taidemaalari Rafael. Muita kuuluisia nähtävyyksiä ovat Pantheon ja Villa Borghese, joka on mukava   taidekokoelma ja kaunis puutarha.Trastevere on paljon ruokapaikkoja, ja muistuttaa Kaunotar ja Kulkuri.

Aeroporti di Rooma, Fiumicino sijaitsee 22 kilometrin päässä Roomasta.Rooman toinen lentokenttä, Ciampino Rome Airport sijaitsee aivan kaupungin ulkopuolella.

Rooma on suosituin kohde varaus autonvuokraus Italia. Halpavuokraauto.fi on ylpeä voidessaan tarjota autonvuokraus yli 20 eri paikkakunnalla Roomassa, kuten Rome Airport. Hinnat sisältävät verrataan useiden yritysten ja varmistaa taattu alhainen hinta autonvuokraus.