Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Chiusi

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Chiusi sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Chiusi miniopas

Autovuokraamo Chiusi

Autonvuokraus Chiusi

Chiusi sijaitsee Apenniinien vuoriston ja sen väkiluku on lähes 10 000 (2009). Kaupunki sijaitsee maakunnassa Sienan ja kuuluu Toscanan alueella.Alueella sijaitsee keskeisellä paikalla länsirannikolla Italian rajalla Tyrrhenanmeri, on osa Välimeren. Chiusi sijaitsee noin 130 km itään rannikon ja se on noin. 120 km ja Firenzepohjoisessa.

Chiusi oli tärkeä kaupunki etruskien jotka asuivat alueella välillä 1200 ja 550 eKr. Kr, ja kaupungin valloitti roomalaiset vuonna 225 eaa Kr. Todettiin edelleen etruskien sekä muinaiset haudat vuodelta noin 700 eKr. Kr on mahdollista nähdä arkeologisesta museosta. Vanhassa kaupungissa seisoo useita historiallisia rakennuksia kuten katedraali vuodelta 1000: n ja kellotorni, joka oli ensimmäinen pystytettiin 1200-luvulla.

Lentoasema Firenzen sanotaan niin Peretola Airport ja Amerigo Vespucci Airport sijaitsee noin. 140 km päässä Chiusi.

Suomi