Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Crotone

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Crotone sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Crotone miniopas

Autovuokraamo Crotone
Autonvuokraus Crotone

Crotone sijaitsee keskeisellä paikalla Calabrian alueellisessa joka sijaitsee eteläosassa Italiassa, jossa maa ulottuu mereen.Crotone sijaitsee itärannikolla, jossa alue rajautuu Joonianmereen ja on noin 140 km toiselle puolelle raja-alueen Välimerellä. Crotone on hyvin vanha kaupunki, perustettu jo vuonna 710 eKr. Kr, ja nykyään siellä asuu noin 60 000 asukkaan kaupungin (2007).

Crotone on vanha rannikkokaupunki uimarantoineen ja historiallisella alueella. Castle linna Kaarle V kylki vanhan kaupungin rannikon puolella ulottuu takaisin 1500.Tänään se sijaitsee historiallisessa museossa linna, jossa voi nähdä haarniska ja miekkoja keskiajalta. Piazza Duomo, edessä katedraali, joka koostuu osia 9. luvulla ja se on kaunis ja erittäin suosituksi neliö.

Crotona lentokenttä kutsutaan myös Sant’Anna lentokentältä ja sijaitsee noin. 15 km etelään kaupungin.