Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Velletri

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Velletri sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Velletri miniopas

Autovuokraamo Velletri
Autonvuokraus Velletri

Velletri sijaitsee Rooman provinssin ja Lazion alue kuuluu. Alue sijaitsee noin keskellä Italian niemimaan ja raja Tyrrhenanmeri lännessä. Velletri sijaitsee keskeisellä paikalla alueen ja sijaitsee noin 40 km kaakkoon Rooma. Se on noin. 35 km rannikkoa ja noin. 190 km on kaupungin Napolissa etelässä.Tänään väkiluku on hieman yli 50 000 (2008).

Oreste Nardini Civic arkeologinen museo on museo löytö kunnes keskiajalla, ja historiallisen kaupungin vuodelta noin AD 600 Porta Napoletanaon on hyvin säilynyt linnoitus, joka rakennettiin vuonna 1511 ja edelleen käytössä, mutta Torre del Trivio on kuuluisa kellotorni ja kaupungin maamerkki. Se tuotti paljon viiniä alueella ja on viininmaistajaisia ja matkoja alueelle, miten tuotanto tapahtuu.

Leonardo da Vinci-Fiumicino Airport on suurin lentokenttä maan ja sijaitsee noin. 50 km pohjoiseen Velletri.