Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Pisa Galileo Galilei Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Pisa Galileo Galilei Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Pisa Galileo Galilei Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Pisa Galileo Galilei Lentokenttä
Autonvuokraus Pisa Galileo Galilei Lentokenttä

Pisan Galileo Galilei lentokenttä on nimetty Galileo Galilei, italialainen fyysikko, filosofi ja astronomi, joka syntyi Pisassa. Lentokenttä sijaitsee 2 km päässä Pisa, 20 km Livorno ja 80 km päässä Firenze. Se toimii sekä busseissa ja junissa lentokentältä ja lähikaupunkeihin. 11 eri autovuokraamo tarjoaa palvelua lentoasemalla, mukaan lukien Auto Europe, Avis, Sixt, Easy Car, Europcar, Hertz, Thrifty ja Maggiore.

Vuonna 2008 4.018.000 matkustajat lentoasemalla.Pisan Galileo Galilei lentokenttä palvelee 20 eri lentoyhtiöiden ja on lentoja 57 eri kotimaista ja kansainvälistä kohdetta.

Pisan lentokenttä on suuri ostosalue nimeltä La Corte missä myymälöiden lisäksi on myös kampaaja. Baareja ja ravintoloita, jotka tarjoavat kansainvälisiä ruokia armon ja elintarvikkeiden Toscana on hyvä. Yksi Italian parhaista tanssikouluissa, Scuola di Danza, vaikka on tanssistudio lentoasemalla. Muita palveluja ovat vauvan huone, langaton internet-, pankki-ja kokoustilat. Ei ole hotelleja lentokentälle, mutta Pisa on hyvin lähellä lentokentälle.