Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Forli

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Forli sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Forli miniopas

Autovuokraamo Forli
Autonvuokraus Forli

Forli sijaitsee 25 km lounaaseen Ravennan Emilia-Romagnan, joen Montone vuonna Italiassa .Forli on pääkaupunki maakunnassa Forli-Cesena. Asumme noin.108000 asukasta (2001).

Forli on asuttu jo kivikaudella. Arkeologiset todisteet osoittavat, että ihmiset ovat asuneet täällä yli 800000 vuotta. Forli perustivat roomalaiset saapuivat, sitten tie Via Aemilia, joka meni Rimini ja Placentia rakennettiin 187 vuotta eKr. Kaupunki on rikas kulttuuri ja taide, ja monet reittikoodi koristeet kaupungin. Tällä Forli San Mercurial luostarista. Ensimmäinen kirkko oli 400 AD Kr, mutta tuhoutui tulipalossa vuonna 1173, ja on sittemmin korjattu. On olemassa useita taideteoksia. Hauta Barbara Manfredi, suunnitellut Francesco di Simone Ferruccia on yksi tunnetuimmista. Forli on myös kauniita rantoja.

L. Ridolfi aero Porto tunnetaan myös nimellä Forli Airport sijaitsee neljä kilometriä ulkopuolella Forli.