Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Genova Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Genova Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Genova Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Genova Lentokenttä
Autonvuokraus Genova Lentokenttä

Genoa on kaupunki Ligurian alueen vuonna Pohjois-Italiassa. Kaupunki sijaitsee meren ja Apenniinit. Genova on Italian kuudenneksi kaupunki 610000 asukasta.   Sen sijainti kärjessä   Genovagulfen sekä erinomaiset tie-ja rautatieyhteyksiä on merkinnyt sitä, että kaupunki on tullut Italian suurin satamakaupunki.Sieltä on öljyputken jaSaksaan.

Vanhakaupunki sijaitsee noin vanha satama ja kapeat kadut ja korkeat rakennukset. 15 kilometriä pitkä muuri alkaen 1600 kaupungin ympärillä. Vanhassa kaupungissa San Lorenzo Cathedral, joka alkoi vuonna 958 Katedraali on renessanssin kupolin taiteilija Galeazzo Alessi. Genovassa on myös nähtävyyksiä, kuten Museum of Palazzo Bianco   Dogen asuinpaikka, Palazzo Ducale ja upeaa Santa Maria di Carignano, joka alkoi vuonna 1552.Se on myös Euroopan suurin akvaario.Genova on jopa kolme köysirataa ja hissit, ja on hyvä tukikohta Italian Rivieralla ja kuten Portofino ja Cinque Terre.

Aeroporto di Genova – Cristoforo Colombo sijaitsee kuusi kilometriä länteen sijaitsee Genovan.