Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Verona

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Verona sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Verona miniopas

Autovuokraamo Verona
Autonvuokraus Verona

Verona sijaitsee 110 km länteen Venetsiasta joella Adige.Kaupunki Pohjois-Italiassa on asukkaita 265000 asukasta (2009).Verona sijaitsee hyvällä paikalla, ja Brennerin jo pitkään välisen liikenteen porttina Pohjois-Italiassa ja Keski-Euroopassa.

Verona on monien taidekokoelmat, museoiden ja kirjastojen ja kulttuurin keskus. Verona on tunnettu taiteen huonekalujen ja käsityöharrastukseen. Kaupungin tuottaa viinejä Bardolino, Soave ja Valcpolicell, ja on vuosittain vinmesse. Useat William Shakespearen näytelmiä on lisätty Verona. On ehkä tunnetuin Romeo ja Julia. Julian hauta on sanottu olevan yksi kaupungin kirkot. Kesällä sisältyy merkittävä oopperoiden roomalainen amfiteatteri, joka on suurin sen jälkeen Coliseum. Yksi kaupungin nähtävyyksistä on   San Zeno Maggioren kirkko 1100.Verona on Unescon maailman kulttuuri-ja luonnonperintöä.

Catulla Aeroporto sijaitsee 12 kilometrin päässä Veronan keskustassa.