Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Savona

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Savona sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Savona miniopas

Autovuokraamo Savona
Autonvuokraus Savona

Savona on maakunnan pääkaupunki Savonan ja on osa alueen Ligurian, joka sijaitsee Pohjois- Italiassa raja Ranska lännessä.Kaupunki sijaitsee Italian Rivieralla raja Ligurian Sea, joka on osa Välimeren. Ranskan raja etsii vähän yli 100 km kaupungin ulkopuolella, mutta pääkaupunki, Genova on kyse. 50 km itään. On noin 60 000 asukasta Savona (2009).

Monet lennot Savona, sillä se sijaitsee meren ja kauniit rannat. Lisäksi kaupunki tarjoaa monia historiaa ja kulttuuria Savona olemassa jo roomalaiset. Muun muassa voit vierailla useissa antiikin torneja, joista itsenäisyysjulistus allekirjoitettiin torni 1191 Campanassa Cappella Sistina on kappeli vuodelta 1400, ja pitäisi myös käydä niin kutsutun Kristoffer Kolumbuksen talossa ja jos on arvioitu, että hän vietti monta lapsuus vuotta.

Genova Cristoforo Colombo Airport on noin. 40 km päässä Savona.