Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Empoli

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Empoli sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Empoli miniopas

Autovuokraamo Empoli

Autonvuokraus Empoli

Empoli sijaitsee joen Arno Toscanassa ja se kertoo. 40 km ja Firenze idässä.Alue sijaitsee maan pohjoisosassa, lähellä paikkaa, jossa maa alkaa venytellä ja pisteen ja täyttää Välimerellä lännessä. Empoli on pohjoinen sijainti Toscanan ja se on noin 50 km kaupungin Pisa Välimeren rannikolla.Väestöstä arvioidaan lähes 50 000 (2009).

Piazza dei Lioni on neliö, jossa kirkko Empoli Collegiata di Sant’Andrea sijaitsee. Kirkko on yksi kuuluisimmista nähtävyyksistä kaupungissa ja on luultavasti olemassa jo 400-luvulla, mutta se rakennettiin uudelleen 1000-luvulla. Muut historialliset rakennukset ovat Palazzo Pretorio joka oli raatihuoneen Empoli keskiajalla ja Palazzo Ghibellino, jotka on noteerattu 1000-luvulla ja kun lasketaan kertynyt. Noin 10 km pohjoiseen kaupungin Empoli Vinci, joka oli Leonardo da Vincin syntymäpaikka.

Peretola Airport kutsutaan myös Firenzen lentokenttä ja sijaitsee noin. 40 km koilliseen Empoli.

Suomi