Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Reggio Calabria

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Reggio Calabria sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Reggio Calabria miniopas

Autovuokraamo Reggio Calabria
Autonvuokraus Reggio Calabria

Reggio Calabria pääkaupunki on Reggio Calabria maakunnassa, joka sijaitsee kaukana etelässä Italiassa, Sisilian pohjoispuolella.185000 asukkaat asuvat kaupungin, joka on lähellä Gambarin hiihto määränpää. On autolautan päässä Reggio Calabria ja Sisilian.

Reggio Calabriassa oli entinen pääkaupunki, joka sijaitsee itään Messinansalmen ja oli kreikkalainen siirtokunta ennen kaupunki tuli Rooman käsiin 270 eKr.Kr. Arabit valloittivat kaupungin 918 ja vuonna 1060 tuli normannit. Reggio Calabria on edelleen kreikkalaisten ja roomalaisten muurit, kylpyhuoneet, ja museo on suuri oldtidssamling. Cathedral Reggio Calabria Calabria on suurin. Hauta St. Gaetano on lasit   Gaetano Catanoso kirkon ja olla magneetti ihmeitä.Aragonin linna, joka rakennettiin ennen 540 on taidekokoelmat ja Villa Zerbi on Etelä-Italiassa näyttelytila Venetsian biennaalissa. Vaatesuunnittelija Donatella Versace on Reggio Calabria.

Aeroporto dello Stetto tunnetaan myös nimellä Reggio Calabria Aeroporto sijaitsee viiden kilometrin päässä keskustasta.