Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Firenze Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Firenze Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Firenze Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Firenze Lentokenttä
Autonvuokraus Firenze Lentokenttä – Kuva: © Sailko

Firenzen lentokenttä on nimeltään Peretola Airport (FLR) ja sijaitsee 4 km ulkopuolella Firenzessä vuonna Italiassa. Se on yksi tärkeimmistä lentokentistä Toscanassa.Bussit välillä Firenzen ja lentokentälle. Niille, jotka haluavat vuokrata auton tarjoaa autonvuokraus yrityksiä Auto Europe, Avis, Budget, Europcar, Hertz, Thrilty, maggiori, kansalliset ja Sixt sen palvelu lentoasemalla.

Noin 1,5 miljoonaa matkustajaa käyttää lentoaseman Firenzen vuosittain. 12 eri lentoyhtiöiden, kuten Lufthansa, Air France ja Alitalia toimii lentoasema.Vuodesta 2006 se on ollut kautta uudistusohjelma.

Firenzen lentokenttä on hyvä valikoima kauppoja, kahviloita ja baareja, yksinkertainen ravintola ja ATM ja ensiapuasema. Kaikki matkustajat pääsevät Masaccio Lounge, jossa on internetyhteys ja mahdollisuus vuokrata kokoustiloja. Ei ole hotelleja lentokentän, mutta uusi Novotel Firenze Nord Aeroporto sijaitsee vain 2 km pois.