Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Ancona

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Ancona sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Ancona miniopas

Autovuokraamo Ancona

Autonvuokraus Ancona

Ancona on kaupunki Keski-Italiassa Marchen alueella Adrianmeren. Satamakaupunki asukasluku on 100.000. Tässä on lauttaliikenne Kroatian   Zadar , Split , Hvar, Bari, Rijeka ja Dubrovnik , ja Kreikassa ja Montenegrossa .

Trajanuksen riemukaari vuodelta 115 jKr Kr. on Ancona. Se on marmoria. Tämä on myös katedraali San Ciriaco peräisin 1000-luvulta, rakennettu rauniot temppeli Venus. Ancona tuomiokirkko seisoo kukkulalla, Guasco, näkymät kaupungin satamaan ja henkeäsalpaavat näkymät Anconan ja Adrianmeren rannikolla. Se on muotoiltu vene, joka on ylösalaisin, ja on 12-sivuinen kupoli. Vuoden Anconan sataman on muistomerkki rakennetaan Benito Mussolini. Monte Coneron läheisyydessä on rantaviivaa lukuisat hiekkarannat ja resorts että Portonovo, Sirolo ja Santa Maria di Badia.

Aeroporto di Ancona Falconara on 4 kilometriä keskustan ulkopuolella Anconan.

Suomi