Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Schio

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Schio sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Schio miniopas

Autovuokraamo Schio
Autonvuokraus Schio

Schio sijaitsee keskeisellä paikalla Veneton alueella, joka sijaitsee koillisosassa Italia. Kaupunki sijaitsee joen Leogra ja se kertoo. 100 km ja Venetsia, sijaitsee Adrianmeren rannikolla itään.Gardajärvi, maan kolmanneksi suurin järvi, on vain 50 kilometriä länteen Schio, vuonna 2004, kaupungin väestöstä vain alle 40 000

Schio kasvoi noin kaksi kukkulaa, jotka me nyt voidaan nähdä rauniot muinainen linna ja upea katedraali on omistettu St. Peter. Linnan rauniot ovat yksi kaupungin nähtävyyksiä, ja ainoa jäljellä jälkeen linna tuhoutui 1500-luvulla, on torni. Palazzo Toaldi-Capro on rakennus vuodelta 1400 ja on nyt kulttuurikeskus. On todettu antiikin freskoja rakentamiseen ja että se toimi kaupungintalon vuoteen 1913.

On noin 60 km päässä Schio kansainväliselle lentokentälle Verona Airport.