Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Rende

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Rende sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Rende miniopas

Autovuokraamo Rende
Autonvuokraus Rende

Mallinnusta kuuluu maakunnan Cosenzan ja sijaitsee alueella Calabria, joka sijaitsee eteläosassa Italia. Calabria rajautuu Välimereen lännessä alueen ja Sisilian saari etelässä ja Joonianmeren idässä. Käsittelytapa sijaitsee hieman pohjoiseen, alueella 15 km luoteeseen provinssin pääkaupunki Cosenzan ja noin. 15 km päässä länsirannikolla. Vuonna 2004 oli noin 35 000 asukkaan kaupunki, mutta jos odotat yliopiston opiskelijoita Calabrian, luku nousee noin. 60 000 euroa.

Ensimmäistä kertaa nimeä valua käytettiin, oli 1095 Se oli myös tällä kertaa, että linna rakennettiin vuonna Rende, jossa voi vielä nähdä kaupunkia. Käsittelytapa on jaettu historiallinen kaupunki ja uudempi osa, ja kaupungin sinun pitäisi vierailla myös kirkon Santa Maria Maggiore, sen vanhan freskot ja kaupunginmuseo, joka sijaitsee Palazzo Zagarese.

Lähin lentokenttä on Lamezia Terme Lentokenttä sijaitsee noin 70 km etelään Rende.