Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Trieste

Onko seuraava lomakohteesi Trieste? Entä tarvitsetko vuokra-autoa matkasi ajaksi? Autonvuokraus kohteessa on helppoa, sillä tarjolla on lukuisia autovuokraamoita. Useat vuokraamot sijaitsevat lentokentän läheisyydessä, ja auton voi vuokrata internetin kautta jo ennen matkaa. 

Opas Triesteen

Autovuokraamo Trieste
Autonvuokraus Trieste

Trieste on satamakaupunki Koillis-Italiassa. Se sijaitsee Slovenian ja Adrian meren välissä, ja kaupungista on vain 30 kilometriä Kroatian rajalle. Kaupungin asukasluku on tällä hetkellä noin 410 000. Triesten kulttuuriin on vaikuttanut merkittävästi sen maantieteellinen sijainti latinalaisen, germaanisen ja slaavilaisen kulttuurin risteyskohdassa. 

Alueen ilmasto on miellyttävä. Alhaisimmillaan lämpötila laskee 5,7 asteeseen, ja keskilämpötila on 24,1 astetta. Triesten kylmin kuukausi on yleensä tammikuu, kesäkuu on puolestaan kuukausista helteisin. Trieste on kuuluisa ainutlaatuisesta kulttuuristaan ja erinomaisesta ruuastaan. Matkailijan iloksi Triesten asukkaita kuvaillaan ystävällisiksi, ja solahtaminen osaksi paikallista arkea onkin vaivatonta. 

Triestessä puhutaan triestineä tai triestinoa, kuten italialaiset kieltä kutsuvat. On tietenkin selvää, että suurin osa asukkaista puhuu virallisena kielenään kuitenkin italiaa. Slovenian vaikutuksen ansiosta monilla alueilla puhutaan ja ymmärretään myös sloveenia. Kulttuurinäkökulmasta tarkasteltuna Trieste on kaupunki, jossa pyritään vaalimaan vanhaa Itävalta-Unkarin valtakunnan perintöä. 

Kaupunki on erinomainen vierailukohde, sillä alueella on lukuisia Itävalta-Unkarin aikakauden monumentteja. Niiden lisäksi ihasteltavaa riittää niin luonnossa kuin arkkitehtuurin sarallakin. Lomalla on mahdollista vierailla Triesten satamassa tai Canal Grande -kanaalilla. Kaupungissa on monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä, kuten Saint Guiston linna, Grotta Gigante -luola ja Miramaren linna. 

Tutustu alueeseen vuokra-autolla

Trieste ja sen useat mielenkiintoiset nähtävyydet ovat matkailijan ulottuvilla parhaiten vuokra-auton avulla. Vain 36 minuutin ajomatkan päässä Triesten lentoasemalta sijaitsee kuuluisa Piazza Unita Italia -aukio, jonne ajetaan Aquileian kautta. Kohde on täynnä toinen toistaan upeampia patsaita ja monumentteja sekä upeaa, hyvin säilynyttä arkkitehtuuria. 

Triesten roomalainen teatteri on yksi vierailun arvoisista antiikinajan jäänteistä. Se sijaitsee Via del Teatro Romano -kadulla, joka on sopivasti Piazza Unita Italian -aukion lähellä. Ajomatka aukiolta teatterille on noin 450 metriä, ja se kestää noin kaksi minuuttia vuokra-autollasi. Samalla reissulla on siis mahdollista vierailla molemmissa merkittävissä kohteissa. 

Jos olet kiinnostunut Triesten merivoimien historiasta, on kohteesi ehdottomasti Museo del Mare. Vuokra-autolla matka lentokentältä museolle kestää noin 31 minuuttia, ja matkaa kentältä kertyy kokonaisuudessaan 34,4 kilometriä. 

Lentokenttä

Kaupungissa sijaitsee yksi lentokenttä, joka on nimeltään Trieste Airport (TRS). Lentokentältä lennetään useisiin Euroopan kohteisiin. Suosituimpien yhteyksien joukkoon kuuluvat lennot Müncheniin, Milanoon, Venetsiaan ja Roomaan. 

Triesten lentoaseman palvelut ovat Italian huippuluokkaa, ja asemalla on helppo liikkua jopa ensikertalaisena. Lentoasema on toimiva, eikä matkustajilta kulu liikaa aikaa muodollisuuksiin. Tämä vapauttaa enemmän aikaa itse lomasta nauttimiseen. 

Lentoasemalla on useita autovuokraamoita, joista valita itselle sopivin vaihtoehto. Valittavana ovat muun muassa Hertz, Thrifty, Europcar, Sicily by Car, Budget ja Autonoleggio. 

Liikenne

Tieverkoston kunto Triestessä on erinomainen, ja ajaminen on kaupungin kauniissa ympäristössä miellyttävää. Useimmiten liikenneruuhkat ajoittuvat päivän aamuhetkiin, kello 07.00-08.00 väliselle ajalle. Lomalaisten onkin hyvä välttää liikkumista autolla aamun varhaisina tunteina. 

Yleinen nopeusrajoitus esikaupunkialueella on 110 km/t. Kaupungeissa nopeusrajoitus on 50 km/t ja kaupunkien ulkopuolella 90 km/t. Muistathan, että Autostradalla nopeusrajoitus on 130 km/t. Triestessä on helppo löytää parkkipaikka parkkialueilta, parkkihalleista ja yleisiltä parkkipaikoilta.