Autovuokraamo Slovenia

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Slovenia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Slovenia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Slovenia miniopas

Slovenia
Autonvuokraus Slovenia

Slovenia sijaitsee eteläisessä Keski-Euroopassa ja on 2 miljoonaa asukasta (2009). Sen rajanaapureita Italia länteen, Kroatia etelään ja itään, Unkari koillisessa, jaItävalta pohjoisessa.Lisäksi Slovenian rannikkoa Adrianmerellä lounaassa.

Maisema Slovenian koostuu vuoria, metsiä ja tasankoja – missä vuoret ovat Alppien pohjoispuolella. Maan korkein vuori – Triglav – on 2864 m.   Slovenia on Välimeren ilmasto rannikolla Lounais-Alppien ilmasto vuorilla ja sisämaan ilmasto muualla maassa – kuumat kesät ja kylmät talvet.

Pääoman Ljubljana on 268000 asukasta (2008), ja sijaitsee keskeisellä paikalla maan välillä Alppien ja Adrianmeren joen Ljubljana.Pääoma on Slovenian suurin kaupunki ja maan kulttuurin, tieteen, talouden ja politiikan keskus. Kaupungin tunnetuin keskiaikainen linna, joka sijaitsee kukkulalla, sekä kaunis kuvauksellinen silta ulottuu joen.

Muita suuria kaupunkeja maassa: Maribor, Celje, Kranj, Velenje ja Koper.

Slovenian tärkeimmän kansainvälisen – Ljubljana Jože Pucnik lentokenttä (joka on usein vain kutsutaan Brnik Airport) – sijaitsee 26 km pohjoiseen pääkaupunki.

Halpavuokraauto.fi on laaja valikoima vuokra-autoja Slovania suurimmissa kaupungeissa. Osa autoista tarjolla on pienen budjetin autot Peugot 107 ja Ford Fiesta ja siirrettäviä ja luksusautojen kuten BMW 3-sarjan ja Mercedes C200.