Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Caltanissetta

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Caltanissetta sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Caltanissetta miniopas

Autovuokraamo Caltanissetta

Autonvuokraus Caltanissetta

Caltanissetta sijaitsee Sisilian alue ja suurin saari Välimerellä. Saari sijaitsee kaukana etelässä Italiassa ja erottaa Manner Messinan salmen.Kaupunki on maakunnan pääkaupunki Caltanissettan sijaitsee suunnilleen keskellä saarta. Sieltä se on. 60 km ja Välimeren rannikolla Etelä-ja hieman yli 100 km itään rannikolle ja Joonianmerelle joka on osa Välimeren. Väestön mitattiin noin 60 000 vuonna 2007.

Caltanissetta on historiallinen alue, jossa on historiallisia rakennuksia, kuten linnoja ja torneja. Palazzo Moncada aloitettiin vuonna 1635, mutta ei koskaan valmistunut, ja Cathedral of Santa Maria la Nova, joka rakennettiin vuonna 1500 – ja 1600-luvulla, voi nähdä patsaat puuta ja marmoria ja freskot. On olemassa useita muita kirkkoja kaupungin lisäksi museoiden taiteen museo ja arkeologinen museo, jossa voit liikkua ulkona.

Catania-Fontanarossa lentokenttä sijaitsee noin 110 km itään Caltanissetta.

Suomi