Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Pescara

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Pescara sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Pescara miniopas

Autovuokraamo Pescara
Autonvuokraus Pescara

Pescara on kaupunki itään Rooma. Se sijaitsee joen Pescara kulunut Adrianmeren. Pescara on suurin kaupunki Abruzzon alueella, jossa on 122000 asukasta.Pescara on lauttaliikenteen useissa kaupungeissa ympäri Kroatian Adrianmeren Split ja Hvar.Kaupunki on myös napa rautateitse Bologna – Bari – Brindisi.

Pescara katedraali San Cetteo peräisin 100-luvulta maalauksia Franciscus Assisilainen. Tässä on Gabriele d’Annunzio äiti haudattiin. Pescara on Dédalo Centre for Contemporary Art, joka järjestää näyttelyitä ja työpajoja. Kaupungissa on 20 km pitkä hiekkarantoja, jossa kävijät voivat tutustua yhteen monista ravintoloista ja nauttia pizzaa tai italialaista kahvia. Heinäkuussa Pescara keskus teatteri, televisio ja kirjallisuus sekä kansainvälinen jazzfestivaali. Toukokuussa kaupunki omistaa Madonna dei Sette Dolori festivaali, ja viime sunnuntaina heinäkuun kaupungin isännät puolueen kunniaksi apostoli St. Andrew.

Abruzzo lentokenttä sijaitsee neljä kilometriä ulkopuolella Pescara.