Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Avezzano

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Avezzano sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Avezzano miniopas

Autovuokraamo Avezzano
Autonvuokraus Avezzano

Avezzano on maan eteläosassa ja kuuluu L’Aquilan maakunta, joka on osa Abruzzi alueella. Avezzano sijaitsee keskellä maata ja se on noin. 100 km kohti Adrianmeren rannikkoa ja noin 120 km länteen rannikkoa ja Tyrrhenanmeren. Pääkaupunki Italiassa Rooma sijaitsee noin 100 km länteen Avezzano, joka oli väestöstä noin. 40 000 vuonna 2007.

Koko kaupunki tuhoutui maanjäristyksessä vuonna 1915, jos vain Casa dei Palazzi ja osat Orsini-Colonna linna seisoi. Linna on kunnostettu ja nykyään taloja suurtapahtumien ja Gallery of Modern Art. Vuonna 1800 oli Fucino järvi kadonnut kaupunki ja se oli sitten löytynyt veistoksia ja hautamuistomerkkejä sekä Rooman ja keskiajalla, jotka voidaan nähdä jalokivenhioja museo. Maanjäristyksen jälkeen Avezzano oli rakennettu laaja, suorine katuineen ja monia vihreitä alueita, jossa kaupunki on moderni ja ilmavuutta.

Leonardo da Vinci-Fiumicino Airport on Italian suurin lentoasema ja on noin. 140 km länteen Avezzano.