Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Bergamo Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bergamo Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bergamo Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Bergamo Lentokenttä
Autonvuokraus Bergamo Lentokenttä

Bergamon lentokenttä (BGY) viralliselta nimeltään Orio al Serion lentokentälle, joka sijaitsee alle 4 km päässä Bergamon ja 45 km päässä Milanosta. On hyvä bussiyhteys välillä Bergamo ja lentokentälle. Rautatieasemalta Bergamon on helppo siirtyä Milanoon. Autovuokraamot saatavilla lentoasemalla tuloaulassa, Auto Europe, Avis, Europcar, Hertz, Locauto Tirreno, maggiori ja Sixt.

Vuonna 2009 7.160.008 matkustajaa vieraili Bergamon lentokentälle. 12 eri lentoyhtiöiden palveluksessa lentokenttä, lähinnä halpalentoyhtiöt, ja Ryanair on tärkein yritys.Milanossa on kaksi lentokenttää, jotka ovat lähempänä kaupunkia, mutta monet myös Bergamon lentokentälle matkustaa Milanoon, koska hinnat laskevat.

Bergamon lentokenttä on hyvä valikoima kauppoja, on mahdollista ostaa italialaisen muodin ja paikallisia tuotteita. On myös hyvä valikoima ravintoloita, lääketieteen, apteekkeja, pankkiautomaatteja ja VIP lounge, joka on avoin kaikille maksullinen. Ei ole hotelleja lentoasemalla.