Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Sondrio

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sondrio sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sondrio miniopas

Autovuokraamo Sondrio
Autonvuokraus Sondrio

Sondrio sijaitsee Pohjois- Italiassa ja on maakunnan pääkaupunki Sondrion.Kaupunki kuuluu pohjoisosassa Lombardian, joka rajoittuu Sveitsi pohjoisessa ja Sondrion sijaitsee noin 30 km etelään rajan.Mallero Joki virtaa läpi kaupungin ja täyttää joki Adda, vain etelään kaupungin, kun taas muotia mekassa Milanon etsii noin. 100 km lounaaseen. Vuonna 2009 asukasluku oli hieman yli 20 000

Sondrio on matkailukeskus, koska sen sijainti Valtellina alueella, joka tunnetaan lämpöä, hissi ja juustoa, ja siellä on köysirata ylös suuri hissi. Kaupunki on kuuluisa myös viinitiloilla ja tuotetaan täällä Sassella. Niistä museot voi vierailla taiteen ja historian museo Valtellina sijaitseva Palazzo Sassi ja toinen historiallinen museo sijaitsee vanhan linnan Masegra.

Se kestää noin 2 tuntia ajaa Sondrio kansainvälisen lentokentän ja Bergamon Orio al Serion lentokentälle, joka sijaitsee noin. 45 km ulkopuolella Milan.