Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Monopoli

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Monopoli sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Monopoli miniopas

Autovuokraamo Monopoli
Autonvuokraus Monopoli

Monopoli on kaupunki sijaitsee Barin provinssissa ja väkiluku on lähes 50 000 (2007). Maakunta kuuluu alue Apulian sijaitsee Italian kantapää maan eteläosissa, ja Monopoli raja Adrianmeren idässä.Sieltä se vei tavaroita, kuten oliiviöljy ja viljan myllyt. Se on noin. 40 km ja maakunnan pääkaupunkiin Bari, ja se on noin 65 km päässä Taranto ja Tarantonlahti etelässä. Monopoli on rakennettu vuonna 545 tuhon jälkeen kreikkalainen kaupunki Egnathia.

Kaupungin keskusta on historiallinen alue, joka on hyvin säilynyt ja muinaisiin voidaan nähdä myös St. Stephen Castle 1086, joka oli myöhemmin muutettu benediktiiniläisluostari. Katedraali Monopoli ulottuu vuoteen 1100, ja linna linnan Kaarle V oli pystytetty 1500 ja oli vankila, 1800-luvun alussa ja 1969. Nykyisin se taloa taidekeskus lisäksi erilaisissa tapahtumissa.

Bari Palese lentokenttä kutsutaan myös lentokenttä, joka sijaitsee noin. 50 km päässä.