Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Cassino

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Cassino sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Cassino miniopas

Autovuokraamo Cassino
Autonvuokraus Cassino

Cassino on eteläinen sijainti Lazion alueella ja kuuluu maakunnan Frosinone. Kaupunki sijaitsee välillä kaupungin Napoli ja pääoman Rooman n.. 100 km lounaaseen, Napolin ja noin 130 km luoteeseen Roomasta.Alue sijaitsee Apenniinien vuoriston ja kaupunki sijaitsee yhtymäkohdassa jokien Rapido ja liiraa. Vuonna 312 eaa Kr. se oli asuttu alue Casinum kohteena roomalaiset, ja tänään on väestöstä hieman yli 30 000 (2007).

Cassino sijaitsee jalka Monte Cassino ja tunnetaan benediktiiniläisluostarin joka kohoaa kaupungin yläosassa vuoren. Luostari perustettiin vuonna 529, mutta tuhoutui pommit aikana 2 World War II. Taistelu Monte Cassino oli kovaa taistelua välillä liittoutuneet ja Saksa, koska sen strateginen sijainti Roomassa, ja vanha kaupunki tuhoutui täysin aikana taisteluissa. Luostari on kunnostettu ja kaupungin katedraali oli uudistetut sodan jälkeen.

Capodichino Airport on kansainvälinen lentokenttä, joka kuuluu Napoli ja noin. 95 km etelään Cassino.