Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Monza

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Monza sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Monza miniopas

Autovuokraamo Monza

Autonvuokraus Monza

Monza sijaitsee maakunnassa Milanon pohjoisosassa Italiassa , ja kuuluisa muoti kaupungin Milano on kyse. 20 km etelään Monza.Kaupungin ja maakunnan kuuluu Lombardian alueen joka rajoittuu Sveitsi pohjoisessa ja Sveitsin rajalla sijaitsee noin 40 km päässä Monza.Lambro joki kulkee kaupungin läpi ja on sivujoki Po-joki, Italian suurin joki. Väkiluku oli hieman yli 120000 vuonna 2009.

Monza on ehkä parhaiten tunnettu Monzassa, joka on rakennettu yhdessä kaupungin puistoista 1922. Line pyysi Autodromo Nazionale di Monza on rotu ja Italian Grand Prix järjestetään täällä vuosittain. Freskot ja museo löytyy katedraali, joka on perustettu 500-luvulla, ja muun muassa näkee rauta kruunu Lombardia, joka oli väitetysti luotu yksi naulat Jeesuksen ristiä.

Linate Airport on yksi kolmesta lentokentistä Milanossa ja sijaitsee noin. 20 km etelään Monza.

Suomi