Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Sardinia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sardinia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sardinia miniopas

Autovuokraamo Sardinia

Autonvuokraus Sardinia

Sardinia on Välimeren toiseksi suurin saari jälkeen Sisilia. Sardinian välissä sijaitseva Espanja , Italia, Tunisia ja Etelä-Korsikan. 1,6 miljoonaa asukasta asuu Sardiniassa (2005), 165000 niistä pääoman Cagliari. Sardinian korkein huippu Punta la Marmora vuonna Gennargentun vuoristoalueella sijaitsee 1834 metriä merenpinnan yläpuolella.   Sardinia on bilfergeforbindelse on Palermo , Napoli , Civitavecchia, Livorno, Marseille ja Genovassa .

Sardinia hallitsi Katalonian kuningaskunnan Aragonian välillä 1323 ja 1409. Näin Algheron asuttama katalonialaiset, ja kieli on edelleen käytössä. Sardinia on tunnettu sen kauniit rannat ja hohdokas. Tässä on hyvät edellytykset tuuli surffaajien ja kiters Isola dei Gabbiani. Vierailijat voivat nähdä Santa Barbara den, sukeltamaan kansallispuistoista etelään Capo Sandalo, tai mennä purjehtimaan. Sardinia on oma rypäleen tyyppi joka on samanlainen Sherry.

Cagliari Elmas Aeroporto sijaitsee seitsemän kilometrin päässä Cagliari, on kaukana saaren eteläosassa.

Suomi