Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Saronno

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Saronno sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Saronno miniopas

Autovuokraamo Saronno
Autonvuokraus Saronno

Saronno kuuluu Varesen maakunnassa, joka sijaitsee Lombardian alueella. Alue sijaitsee Pohjois- Italiassa ja rajojen Sveitsin rajan ja kaupunki sijaitsee alueen luoteiskulmassa.Se on noin. 30 km ja maakunnan pääkaupunkiin Varesessa luoteisosassa, noin. 25 km ja muodin kaupunki Milanon kaakkoon.Rajaa Sveitsi on vain 20 km päässä Saronno jolla asuu lähes 40 000 (2009).

On olemassa useita historiallisia kohteita Saronno, ja vanhin kirkko on Fransiskus Assisilainen. Nykyinen rakennus rakennettiin vuonna 1400, mutta alkuperäinen kirkko on rakennettu samaan paikkaan, kunnes 1100, jolloin se sai fransiskaanien. Toinen kirkko, joka on vierailun arvoinen, Madonna dei Miracoli 1500-luvulla, joka on koristeltu kaunis freskot. Koska lyhyellä matkalla Milanoon, voi helposti tehdä päiväretken isoon kaupunkiin.

Milanon Malpensan lentokenttä on Milanon suurin lentokenttä ja on noin. 25 km päässä Saronno.