Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Venetsia Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Venetsia Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Venetsia Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Venetsia Lentokenttä

Autonvuokraus Venetsia Lentokenttä

Venetsia Marco Polo Airport (VCE) sijaitsee 8 km pohjoiseen Venetsiasta .Bussit välillä lentokentän ja Venetsian, joka on kytketty rautatieasemalta kaupungin. Yhtiö tarjoaa Alilaguna vene laiturista lentoasemalla Venetsian keskustassa. Autovuokraamot Auto Europe, Avis, Europcar, Easycar, Budget, Hertz, Maggiore, Sixt, Thrifty Autonvuokraus, Targa vuokraus, Italia autolla, ja Travelcar Locauto korot ovat kaikki läsnä lentoasemalla.

Vuonna 2009 6.717.600 matkustajaa vieraili Venice Marco Polo Airport. Se on käynyt läpi useita remonteissa ja vuonna 2002 avattiin uusi terminaali hieno muotoilu. On toinenkin, pienempi lentokenttä lähellä Venice, Treviso halpalentoyhtiöiden käytössä.

Se on hyvä valikoima kauppoja, useita asiantuntijoita paikallisten tuotteiden klo Venetsian Marco Polon lentokentältä. Baarit, kahvilat ja ravintolat on myös monia, varsinkin monet kahvilat tarjoavat italialaisen espresson tai cappuccinon. Niistä tilat on rukoushuone, business center, langaton internet-, pankki-, hieronta-ja hyvinvointikeskus.

Suomi