Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Aosta

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Aosta sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Aosta miniopas

Autovuokraamo Aosta
Autonvuokraus Aosta

Aosta sijaitsee maakunnan ja alueen Valle d’Aostan luoteiskulmassa Italian lähellä yhtymäkohta johtavien jokien Buthier ja Dora Baltea. Aosta sijaitsee Italian Alpeilla ja lähellä tunnelin, joka kulkee Mont Blanc. On noin 30 km ja Sveitsin rajaa pohjoisessa ja noin. 50 km ja Ranskan rajalle lännessä. Vuonna 2009 oli noin 35 000 asukkaan kaupunki.

Kuuluisa hiihtokeskus Aostan perustivat roomalaiset noin 25 eKr. Kr, ja nykyään voidaan nähdä monia historiallisia nähtävyyksiä. Silmiinpistävin nähtävyys on roomalaisen suojamuurin, joka on lähes vahingoittumaton. Kaupungin katedraali rakennettiin noin vuonna 400 jKr Kr, kun riemukaaren aivan kaupungin juontaa juurensa noin. 35 f. Kr. Matterhorn ja Mont Blanc on yksi kuuluisimmista piikkien Alpeilla ja helpon matkan päässä Aosta.

Aostan lentokenttä kutsutaan myös Corrado Gex ja on noin. 5 km keskustan ulkopuolella.