Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Trento

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Trento sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Trento miniopas

Autovuokraamo Trento
Autonvuokraus Trento

Trento on pääkaupunki sekä Trenton ja Trentino-Alto Adige. Alue sijaitsee Pohjois- Italiassa raja Itävallan koillisosassa ja Sveitsissä vuonna luoteeseen.Trento sijaitsee pankit Adige-joen ja sijaitsee keskeisellä paikalla Etelä-aluetta. Se on noin. 80 km ja Verona etelässä ja noin 150 km päässä Venetsiasta sijaitseva Adrianmeren rannikolla kaakossa.Väestö on mitattu olevan noin 115000 (2009).

Trento on muinainen kaupunki luultavasti perustettu 300-luvulla eKr. Kr. ja osia vanhasta Keskiaikainen kaupungin muuri on edelleen näkyvissä. Kaupunkikuva on ominaista sekä Italian ja Saksan arkkitehtuuri ja monet rakennukset 1500 on uusittu. Castello del Buon Consiglio rakennettiin vuosina 1200 – ja 1500-luvulle, ja talot National Museum. Saint Vigilius katedraali seisoo Piazza Duomo ja rakennettiin 1200 – ja 1300-luvulla.

Lähin lentokenttä on Bolzanon lentokenttä sijaitsee noin 50 km pohjoiseen Trenton.