Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Viterbo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Viterbo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Viterbo miniopas

Autovuokraamo Viterbo

Autonvuokraus Viterbo

Viterbo on maakunnan pääkaupunki Viterbon ja sijaitsee Lazion alueella. Lazio on keskeisellä paikalla maan rajojen Thyrrenian rannikolta länteen, kun taas kaupunki sijaitsee noin 50 km sisämaahan. Väestön mitattiin hieman yli 60 000 vuonna 2008, ja se on noin. 80 km ja pääkaupunki Rooma etelässä.Tämä on vanha kaupunki, joka oli luultavasti nostanut etruskit ja oli roomalainen siirtokunta nimeltä Vicus Elbii.

Historiallinen alue on yksi parhaiten säilyneistä antiikin kaupunkien keskeinen osa Italiaa. Noin vanha kaupunki on muurien ympäröimä kaupunki 1000 – ja 1100-ja se on tulossa tähän kaupunkiin vanhan kaupungin portilla. Pyhän Lorenzo rakennettiin 1100, kun Palazzo dei Papi oli paikka paavi välillä 1257 ja 1281 Ympäri kaupunkia on lämpöä, joka oli myös suosimissa Rooman aikoina.

Se on noin. 70 km ja Leonardo da Vinci Fiumicino Airport suurin lentokenttä Italia.

Suomi