Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Piacenza

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Piacenza sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Piacenza miniopas

Autovuokraamo Piacenza
Autonvuokraus Piacenza

Piacenza sijaitsee pankit Po on Italian pisin joki ja se on maakunnan pääkaupunki ja Piacenza.Kaupunki kuuluu Emilia-Romagnan, joka sijaitsee noin kun maa alkaa venyttää Välimerellä, Piacenza sijaitsee luoteiskulmassa alueella. Milano sijaitsee noin 65 km luoteeseen kaupungin, kun taas Genova on Italian Riviera on kyse. 120 km päässä.Väestö Piacenza on arviolta noin 100 000 (2008).

Piacenza on kaupunki, jossa monet historialliset nähtävyydet ja perustivat roomalaiset vuonna 218 eaa Kr. Kaupungille on ominaista kaunis palatseja hieno puutarha, mukaan lukien Palazzo del Comune alkaen 1200 ja Palazzo Landi joka oli remontoitu vuonna myöhään 1400-luvulla, mutta mennyt ennen. Duomo di Piacenza on kaupungin katedraali ja se rakennettiin vuosina 1122 ja 1233, ja kirkko Santa Maria de Campagne, voit nähdä freskoja taidemaalari Il Pordenone.

Lähin lentokenttä on Linaten lentokentälle, joka sijaitsee noin 60 km pohjoiseen.