Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Novara

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Novara sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Novara miniopas

Autovuokraamo Novara

Autonvuokraus Novara

Novara on maakunnan pääkaupunki Novaran ja sijaitsee Pohjois Piemonten alueen, joka on löydettävissä maan luoteiskulmassa. Jonka väkiluku on hieman yli 100 000 (2007) Novara toiseksi suurimman kaupungin alueella, ja se on vain noin. 50 km ja muodin kaupunki Milanon itään.Sveitsin rajalla on löytää noin 60 km pohjoiseen, kun taas rajan Ranskan lännessä on hieman yli 100 km päässä.

Novara perustivat roomalaiset nimellä Novaria ja oli tärkeä kaupunki pitkin Rooman kauppareittejä Pohjois-Italiassa. Aiemmin historiallisen kaupungin ympäröivät vanhat muurit, mutta purettiin, koska kaupungin kehityksen ja tänään on vain osa vanhan kaupungin portilla. Useat rakennukset vanhassa kaupungissa on peräisin keskiajalta, ja tilaa Broletto, kuten keskiajalla oli tärkeä kohtauspaikka, voidaan sisällyttää tutustumaan kaupungin museo ja taidegalleria.

Milanon Malpensan lentokenttä on Milanon tärkein lentoasema ja on noin. 20 km pohjoiseen Novaran.

Suomi