Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Legnano

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Legnano sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Legnano miniopas

Autovuokraamo Legnano
Autonvuokraus Legnano

Legnano sijaitsee luoteiskulmassa Italian ja kuuluu maakunnan Milano.Provinssi sijaitsee Lombardian alueella ja kaupungin luoteisosassa alueella, lähellä raja-alueen Piemont. Se on vain noin. 40 km ja Sveitsin rajaa pohjoisessa ja Italian muodin mekka Milano sijaitsee noin 30 km kaakkoon Legnano.Vuonna 2009 asukasluku oli sijoitettu kaupungin lähes 60 000

Legnano on erittäin kuuluisa siitä, missä Lombard byforbund voiton Fredrik Barbarossa vuonna 1176 taistelussa Legnano. Tämä on vanha kaupunki, joka oli valloittanut roomalaiset, ja historiallisia monumentteja ja nähtävyyksiä siellä myös patsas on omistettu johtaja taistelun 1176 ja kirkko San Magno rakennettu 1500-luvulla. Viime sunnuntaina vuosittain toukokuun taistelu on ollut yli ja juhlittiin paraateja ja hevosurheilu.

Milanon Malpensan lentokenttä on yksi kolmesta lentokentistä Milanossa ja sijaitsee noin 20 km päässä Legnano.