Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Avellino

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Avellino sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Avellino miniopas

Autovuokraamo Avellino

Autonvuokraus Avellino

Avellino on maakunnan pääkaupunki Avellinon ja sijaitsee Campanian alueella. Alueella sijaitsee eteläosassa Italian ja raja Välimeren länsiosassa, kun kaupunki on kyse. 50 km sisämaahan.Se on lähes 60 km Napoli, joka sijaitsee rannikolla ja se on yksi suurin kaupunki Etelä-Italiassa. Apenniinien vuoriston ympäröivään Avellino ja Sabato joki virtaa kaupungin läpi. Väkiluku oli yli 55 000 vuonna 2009.

On ollut monta maanjäristyksiä alueella, mutta Avellino on silti säilyttänyt keskiaikaisen tunnelman. Vanha ja kunnianarvoisa rakentamisessa on edelleen pystyssä katedraali, joka rakennettiin vuonna 1100 ja että näkee edelleen linna vuodelta 800 – ja 900-numero. Monte Vergine on tunnettu valfartskloster sijaitsee noin. 10 km luoteeseen Avellino, kun taas aktiivinen tulivuori Vesuvius on löytää noin 60 km päässä.

Napoli Airport on noin. 50 km länteen kaupungin.

Suomi