Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Modena

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Modena sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Modena miniopas

Autovuokraamo Modena
Autonvuokraus Modena

Modena on maakunnan pääkaupunki Modenan ja väkiluku on yli 180 000 (2009). Kaupunki kuuluu Emilia-Romagnan, joka sijaitsee Pohjois-Italiassa, jossa maa ulottuu etelään Adrianmeren idässä ja Välimeren lännessä. Modenan, se on lähes 180 km päässä Milanosta ja noin. 200 km ja rannikon Venetsiaan. On epävarmaa, milloin Modena perustettiin, mutta kaupunki oli roomalainen siirtokunta kolmas vuosisadalla eKr. Kr.

Jos olet kiinnostunut museoista, voit vierailla Palazzo dei Museovirasto, joka pystytettiin 1700-luvun lopulla. Se vie enemmän Modena kuuluisiin museoihin, kuten arkeologinen museo lisäksi Biblioteca Estense, yksi Italian pääkirjasto. Kaupungin katedraali alkoi vuonna 1000-luvulla ja päin Piazza Grande, jotka molemmat on listattu Unescon luetteloon maailmanperintöluetteloon. Kuuluisa laulaja Luciano Pavarotti syntyi ja kuoli Modena.

Lentoaseman Bolognan nimeltä Guglielmo Marconi Airport sijaitsee noin. 50 km ulkopuolella Modena.