Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Siena

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Siena sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Siena miniopas

Autovuokraamo Siena
Autonvuokraus Siena

Siena kuuluu Toscanan alueen ja maakunnan pääkaupunki Sienan. Alueella sijaitsee länsirannikolla pitkänomainen osassa Italiaa ja raja Välimerellä. Siena on kyse. 90 km sisämaahan ja on noin 50 km ja Firenze pohjoisessa. Väestön Sienan mitattiin lähes 55 000 vuonna 2008, ja kaupunki oli muka perustettiin Rooman aikoina Senus joka oli poika Remus.

Siena on Unescon maailmanperintölistalle, koska monia historiallisia nähtävyyksiä. Cattedrale dell’Assunta katedraali Siena alkanut 1100, ja sitä pidetään yhtenä Italian kauneimmista katedraaleja. Piazza del Campo on aukio, joka rakennettiin 1200-luvulla ja siitä lähtien se on järjestetty vuosittain hevosurheilu täällä. Neliön muotoinen kuori ja rakennettiin paikalle, jossa se pidettiin markkinoilla, joka vielä tapahtuu tänään.

Amerigo Vespucci Airport Firenzen ja sijaitsee noin. 80 km ulkopuolella Siena.