Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Ravenna

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Ravenna sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Ravenna miniopas

Autovuokraamo Ravenna

Autonvuokraus Ravenna

Ravenna sijaitsee Emilia-Romagnan, joka rajoittuu Adrianmeren idässä, joka sijaitsee aivan etelään, missä Italia alkaa venytellä merelle.Ravenna on satama kaupunki on maakunnan pääkaupunki Ravennan, joka sijaitsee noin 10 km sisämaahan. Kaupunki on kytketty Adrianmeren kautta kanava, joka on noin 65 km päässä Bolognanlänteen.Tämä oli pääkaupunki Länsi-Rooman keisarikunnan välillä AD 402 ja 476 AD Kr. Vuonna 2009 asukasluku oli noin. 185 000 euroa.

On olemassa monia historiallisia nähtävyyksiä ovat monet ovat koristeltu mosaiikit. Kahdeksan näistä on vuodelta 400 – ja 500-numero e. Kr. ja se on listattu Unescon maailmanperintöluetteloon luettelo, joka sisältää useita basilikaa, ortodoksisen ja baptisterium Theoderiks mausoleumi. Muuten voit käydä historiallinen museo Museo Nazionale, taidemuseo ja haudan kirjailija Dante Alighieri.

Bologna Airport on kansainvälinen lentokenttä, joka on noin. 70 km ulkopuolella Ravenna.

Suomi