Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Napoli

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Napoli sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Napoli miniopas

Autovuokraamo Napoli
Autonvuokraus Napoli

Napoli on Italian kolmanneksi suurin kaupunki, joka sijaitsee Campanian Napolin lahden. Vesuvius tulivuoren kartio on itään Napoli. Kaupungissa on miljoonan asukkaan kaupungin keskustassa, ja kolme miljoonaa lähiöissä. Napolin kaunis sijainti ja läheisyys saarilla kuten Capri tekee suosittu matkailukohde.

Napoli on tunnettu kotikaupungissa pizza. Alkuperäinen pizza, pizza Margherita, tulee tomaattia, basilikaa ja tuoretta mozzarellaa.   Lisäksi ruoka, Napoli useita kauniita rakennuksia, oopperatalo Teatro San Carlo   Palazzo Reale, jossa suurin osa Italian mestarit ovat edustettuina.Napoli on useita katakombeihin ja kaupungin pohjoispuolella, noin. 500 kirkot. Museo Archeologico Nazional on yksi Euroopan hienoimmista kokoelmista klassisia veistoksia ja tulokset Pompeijista ja Museu Nazionale on renessanssin ja barokin maalaukset kuuluisia taiteilijoita. Kaupungissa on kauniita puistoja ja tarjoaa erinomaiset snorklausta ja sukellusta lahdella Napoli.

Kansainvälinen lentokenttä Capodichino sijaitsee kaupungin pohjoispuolella, kuuden meripeninkulman päässä Napoli kaupungin keskustasta.