Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Bari Palese Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bari Palese Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bari Palese Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Bari Palese Lentokenttä

Autonvuokraus Bari Palese Lentokenttä

Bari Palese Airport (BRI), joka tunnetaan myös nimellä Karol Wojtyla Airport, joka sijaitsee noin 10 km luoteeseen Bari .Useat linja-yhtiöt tarjoavat kuljetus lentokentän ja Bari. Europcar, Auto Europe, Avis, Europcar, Hertz, Maggiore, Thrifty, Win Clean, quic ja Targa kiinnostusta autovuokraamot ovat edustettuina lentoasemalla.

Vuonna 2009 2.825.456 matkustajaa vieraili Barin Palese Airport. Se on osa monimutkaista Aeropuerto de Apulia, johon kuuluvat myös lentoasemat Brindisi, Taranto ja Foggia. Viime vuosina lentoaseman on käynyt läpi useita saneerauskohteisiin. Yli 20 eri lentoyhtiöiden palveluksessa lentokenttä, monet heistä ovat halpalentoyhtiöt kuten Ryanair.

Bari Palese Airport on hyvä valikoima kauppoja, baareja ja kahviloita. Se on pankkiautomaatti, langaton internetyhteys sekä VIP-tila, jota voidaan käyttää kokouksiin. Ei ole hotelleja lentoasemalla.

Suomi