Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Monte Carlo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Monte Carlo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Monte Carlo miniopas

Autovuokraamo Monte Carlo
Autonvuokraus Monte Carlo

Monte Carlo on pääoman pieni valtio ja Monacon ruhtinaskunnan, joka sijaitsee itään Ranskan Nizzassa. Monte Carlo sijaitsee välillä Alppien ja Välimeren kanssa Ranskan Riviera lännessä, ja Italian Riviera itään. Asumme noin. 33000 asukasta.

Monte Carlo on tunnettu kasino, joka avattiin vuonna 1858 ja on esiintynyt useissa elokuvissa kuten James Bond-elokuvat. Täällä voit pelata tai tehdä matkan nähdä rakennuksen, mutta varmista asu. Monte Carlo on tunnettu myös Monte Carlo-ralli, kansainvälinen auton rodun Formula 1 Grand Prix. Se on todettu vuosittain vuodesta 1911, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Muista nähtävyyksistä ensimmäisen perheen Grimaldis palatsi, Palais Princier, istua kukkulalla vanhankaupungin.Tässä ovat matkat, hyvät näkymät satamaan. Kaupungissa on myös akvaario ja puutarha, Jardin Exotique on tutustumisen arvoinen. Se on myös Marlborough galleria kaupungissa.

Lähin lentokenttä on Nizza Côte d’Azur.