Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Nizza Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Nizza Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Nizza Lentokenttä miniopas

Nizza Lentokenttä
Autonvuokraus Nizza Lentokenttä

Nizza Côte d’Azur Airport (NCE) on 7 km päässä Nizzan. Bussit ovat kätevä tapa matkustaa välillä lentoaseman ja Nizzassa. Myös rautatieasema lähellä terminaaliin 1 josta on hyvät yhteydet moniin paikkoihin alueella pitkin Côte d’Azur. Yritykset, jotka tarjoavat autonvuokraus on Ada, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National ja Sixt CITERLibertans.

Vuonna 2009 9.830.987 matkustajaa vieraili Nizza Côte d’Azur-lentokenttä, ja se on kolmas suurin lentokenttä Ranskassa. Lentokentällä on kaksi terminaalia, vapaa shuttlebus käynnissä Terminaalien välillä. Kansainvälinen jet-antajien usein lentoaseman matkustaa ylellinen resorts alueella, mutta myös monet halpalentoyhtiöiden alla täällä.

Lentokentällä on hyvä valikoima kauppoja ja ruokailupaikkoja. Varsinkin monet putiikit tarjoavat eniten Ranskan muoti ja gourmet. Hintataso ei ole erityisen pieni, vaan Nizza Côte d’Azur Airport tarjota ilmainen internet. Se bisneskeskus ja ilmainen bussikuljetus, joka lähtee neljä eri hotellia lähellä.