Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Massy

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Massy sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Massy miniopas

Autovuokraamo Massy
Autonvuokraus Massy

Massy on kunnan eteläosassa pääoman Pariisi. Massy kertoo. 15 km päässä Pariisin Île-de-France. Noin. 41000 asukkaat asuvat alueella.

Massy on kasvanut 6000 asukkaan vuonna 1950 37000 vuonna 1968. Kaupungissa on nähtävyyksiä, kuten Chateau de Vilgenis, puisto 55 hehtaarin, joka on rakennettu vuonna 1216 Napoleon Bonaparten veli Jérôme Bonaparte on suunnitellut yksi järvien täällä. Hän otti linnan vuonna 1852.   Massy on myös ulkoilmassa teatteri, taide elokuva. Kaupungilla on enemmän viheralueita des Jardins de Courson.

Lähin lentokenttä on Roissy Charles de Gaulle ja Orly Aeroport d ’.