Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Mâcon

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Mâcon sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Mâcon miniopas

Autovuokraamo Mâcon
Autonvuokraus Mâcon

Macon on kaupunki Kaakkois-Ranskassa Burgundin.Macon on pääoman osaston Saône-et-Loire. Kaupunki sijaitsee 68 km pohjoiseen Lyon, Joki Saône-joen. On noin. 36000 menneskerher.

Sen historia juontaa juurensa 200 BC Kr. kun muinainen Matisco oli yksi eduernes suurimmissa kaupungeissa.   Keskiajalla oli pääkaupunki Macon County Mâconnais. Kaupunki tuli Ranskan suvereniteetin 1228. Macon sijaitsee aivan maailmankuulun Burgundin viinialueella.Tässä on vuosittain viinimarkkinat. Kaupungissa on nähtävyyksiä, kuten Descombin taide studio, hotelli-Dieu Apteekkari, apteekki 1761 ja 1800: n huonekalujen, jäänteitä St. Vincent tuomiokirkko 600s kaksi tornia, ja Ursulines museo, joka nyt taloa arkeologinen museo. Viimeksi mainittu on toiminut kouluissa ja vankiloissa.Kaupungissa on myös useita esimerkkejä taiteen helmiä, ompelu-la Mâconnais, kirkko. Macon, vierailijat voivat mennä-kuumailmapallo kyydissä tai kiivetä.

Lyon Saint-Exupéry lentokenttä on lähin lentokenttä.