Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Béziers

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Béziers sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Béziers miniopas

Autovuokraamo Béziers
Autonvuokraus Béziers

Béziers sijaitsee Etelä-Ranskassa, 14 km päässä Välimereltä.Kaupunki sijaitsee länteen Nimes, joen Orb ja Canal du Midi Languedoc-Roussillon.Asumme noin. 82000 asukasta.

Béziers on keskus viinikauppaa ja alkoholijuomien. Kaupungin keskusta hallitsee katedraali Saint-Nazaire from 1200-1300-luvulla. Tässä on yksi parhaista näkymät kaupunkiin. Vuonna Béziers on myös rauniot roomalainen teatteri. Béziers tuhoutui ja asukkaat surmattiin aikana ristiretken vastaan albigenserne 1209 Elokuun puolivälissä Kaupungissa järjestetään kuuluisaFeria de Béziers, palo miekkailu tapahtuma.Yli miljoona kävijää osallistuu neljän viiden päivän festivaali. Sitten musiikki ja juhlinta kaduilla. Kaupungin taidemuseo, Musee des Beaux Arts, maalauksia, Rubens ja Delacroix’n ja paikallisia taiteilijoita.Aivan on viehättävä kylä Roque Brown featuring kallioita ja viinin maistelua.

Lentoaseman Bézier Cap d’Agde sijaitsee 11 kilometrin päässä kaupungin keskustasta.