Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Nantes

Matkustaminen uuteen paikkaan tuo tullessaan omat haasteensa, erityisesti mitä liikenteeseen tulee. Onneksi aina voi turvautua autovuokraamoiden palveluihin! Jos olet suunnittelemassa matkustamista Nantesin kaupunkiin tai olet jo paikan päällä turistina ja pohdit, mistä voisit vuokrata auton, lue aiheesta lisää tästä artikkelista. Nantesissa autonvuokraus on helppoa, ja voit valita lukuisten eri vaihtoehtojen välillä. 

Nantes-opas

Nantes
Autonvuokraus Nantes

Ranska tarjoaa matkailijoille muutamia maailman mahtavimpia näkymiä aina Côte d’Azurin muodikkaista lomakohteista Pariisin kuuluisille bulevardeille. Korkealle kohoavat katedraalit, satulinnat ja kuvankauniit pikkukylät tyydyttävät romantikkojen kauneudennälkää, ja maassa suosittu progressiivinen ja nykyaikainen tyyli tekevät vaikutuksen realisteihin. Nantes sijaitsee Länsi-Ranskassa Loire-joen varrella. Kaupunki ylpeilee pitkästä historiastaan teollisuus- ja satamakaupunkina. Kaupungista löydät myös ”Château des Ducs de Bretagne” -linnan, jossa Bretagnen herttuat aikoinaan asuivat. 

Nantes on Ranskan kuudenneksi suurin kaupunki, ja siellä on arviolta 309 346 asukasta. Kaupunki on kasvanut viime aikoina runsaasti siitä huolimatta, että joissain toisissa kaupungeissa väestömäärä on laskenut. Nantes erottautuu joukosta historiallisella luonteellaan. Kaupungin lukuisilla nähtävyyksillä on pitkä historia, ja tämä houkutteleekin Nantesiin lukuisia matkailijoita ympäri maailmaa. Suosituimpia turistikohteita ovat ”Château des ducs de Bretagne” -linna sekä ”Musee d’Arts de Nantes” -taidemuseo. 

  • Nantes on historiallinen kaupunki, jossa päästään vierailemaan lukuisissa upeissa kohteissa. 
  • Kaupungin asukkaat ovat ystävällisiä ja vieraanvaraisia, mikä tekee Nantesista ihanteellisen lomakohteen. 

Nantesin kaupunki on tehnyt runsaasti töitä ylläpitääkseen näkymiensä esteettisyyttä, mikä houkutteleekin kaupunkiin vuodesta toiseen runsaasti turisteja. Kaupunki sijaitsee Pariisista lounaaseen, suunnilleen 56 kilometrin päässä merestä. Etäisyys Pariisista, Ranskan pääkaupungista, on noin 380 kilometriä. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että mikäli päätät matkustaa lentäen Nantesiin Atlantiquen lentokentälle (NTE) Pariisin suurimmalta lentokentältä Charles de Gaullelta (CDG), lentomatka kestää noin 1 tunnin ja 5 minuuttia. 

Päästyäsi Nantesiin voit kiertää kaupungin lukuisia nähtävyyksiä vuokra-autolla. Nantesin kaupungissa ja sen lähistöllä on lukuisia vierailemisen arvoisia kohteita. Tällaisia ovat muun muassa lähistön kylät ja kaupungit, kuten ”Reze” Nantesista lounaaseen, ”La Contrie” Nantesista luoteeseen, ”Saint-Sebastien-sur-Loire” Nantesista koilliseen sekä ”Vertou” Nantesista kaakkoon ja ”Les Couets” Nantesista lounaaseen. Kaikki nämä kaupungit sijaitsevat vain muutaman kilometrin päässä Nantesista, joten matka-aikakin on lyhyt. Itse Nantesin kaupungissa on niin ikään runsaasti tekemistä, joten lue artikkeliamme pitemmälle. Kerromme sinulle myös autovuokraamoiden palveluista. 

Lähimatkailu vuokra-autolla

Nantesissa on lukuisia henkeäsalpaavan kauniita vierailukohteita. Väki on vieraanvaraista, joten voit olla varma, että viihdyt kaupunkilomallasi. Lomasi aikana sinun kannattaa käydä tutustumassa Bretagnen herttuoiden vanhaan hallintopaikkaan, ”Château des Ducs de Bretagne” -linnaan. Kyseinen kuuluisa linna sijaitsee kaupungin keskustassa ja siellä sijaitsee myös Nantesin historiallinen museo. Museo tarjoaa kattavan kuvan kaupungista sen syntymäajoista nykyaikaan asti. Noin 1,5 kilometrin pituinen matka linnalle Rue Gambettaa pitkin kestää 6 minuuttia ja 1,2 kilometrin matka Rue de Strasbourgia pitkin vie 4 minuuttia. 

Linnasta on hyvät näkymät Atlantin valtamerelle ja päästyäsi linna-alueelle, sinun kannattaa kokeilla lukuisia vesiliikuntamahdollisuuksia, kuten uintia, surffausta, veneilyä ja snorklausta. ”Lu”-torni on Nantesin loman toinen nähtävyys, jossa matkailijoiden kannattaa käydä vuokra-autolla. Se sijaitsee linnan etupuolella ja on kuuluisa valokuvauksellisuudestaan, jonka aikaansaavat tornin siniset ja kultaiset sävyt. Ajomatka Lu-tornille Nantesin keskustasta Rue de Strasbourgia tai Avenue Carnotia pitkin kestää noin 7 minuuttia. 

Vuokra-autolla kannattaa käydä ihailemassa myös Nantesin katedraalin maisemia. Katedraalin valkokivinen etupuoli on kahden valtavan tornin reunustama. Voit käydä kävelyllä myös ”Jardin des Plantesin” kasvitieteellisessä puutarhassa, jossa voit nähdä yli 50 000 kukkaa. Lisäksi voit ajaa vuokra-autolla tai antaa vuokra-auton kuljettajan kyyditä sinut Erdre-joen rannalle, jossa voit nauttia kävelystä tai pyöräilystä. Joenrantaa koristavat lukuisat puistot, linnat ja kartanot. 

Muista myös ”Muséum d’Histoire Naturelle” eli luonnontieteellinen museo, jossa pääset tutustumaan valokuviin kaikista eri luonnontieteistä. Museossa upein nähtävyys lienee kuitenkin eläintieteellisessä galleriassa lepäävä valaan luuranko. Luuranko on 18 metriä pitkä ja se roikkuu katosta. Noin 2,5 kilometrin ajomatka museolle Nantesin keskustasta kestää 2 minuuttia Quai de la Fossea pitkin. Muita kiinnostavia paikkoja Nantesissa, joihin pääset vuokra-autolla, ovat ”Cours Cambronne” -aukio, kirjapainomuseo ”Musée de l’Imprimerie”, ”Passage Pommeraye” -ostoskeskus sekä taideprojekti ”Les Machines de l’Île”. 

Lentokenttä

Nantesissa on vain yksi lentokenttä, Nantes Atlantique (NTE). Kenttä sijaitsee Bouguenaisin kunnassa Nantesista lounaaseen. Lentoasema on 8 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, joten sinulla kestää noin 10 minuuttia päästä perille vuokra-autolla. Lentokenttää käyttävät myös lähistön kaupunkien, kuten Rezen, turistit. Kentältä on hyvät yhteydet Ranskan suurille lentokentille, kuten Pariisissa Charles de Gaulle -kentälle (CDG) ja Orlyn lentokentälle (ORY), Lyonin Saint Exupéry -lentokentälle (LYS) sekä Toulouse-Blagnac (TLS) -kentälle. 

Nantes Atlantique (NTE) on yksi Länsi-Ranskan suurimpia lentokenttiä. Se on samalla yksi vilkkaimmista kentistä, ja miljoonat matkustajat kulkevat tätä kautta vuosittain. Kenttä on suunniteltu virtaviivaiseksi, minkä ansiosta lähtötiskillä tai turvatarkastuksessa ei tarvitse käyttää paljoa aikaa. Näin sinulle jää enemmän aikaa nauttia kaupungin kauneudesta sekä keskittyä ostosten tekoon ja juhlimiseen. 

Lentokentällä on myös monipuolinen autovuokraamoiden tarjonta, joten sinulla ei ole ongelmia löytää vuokra-autoa Nantesin matkallasi. Kentältä löydät muun muassa seuraavat autovuokraamot: Avis, Europcar, Dollar, Enterprise, Hertz, Thrifty, YourRent sekä Absolute Car Rental. Laajasta tarjonnasta löydät varmasti tarpeisiisi ja budjettiisi sopivat vuokravaihtoehdot. 

Liikenne

Nantes on upea vierailukohde, jossa ajaminen on hauskaa ja sujuvaa – kiitos hyvin ylläpidettyjen teiden ja soljuvan liikenteen. Liikenne on ruuhkaista aamuisin ja iltaisin, mutta tämä koskee vain ydinkaupungin aluetta. Jos et kuitenkaan halua jumiutua ruuhkaan, kannattaa välttää kaupungilla ajamista näihin aikoihin. Mikäli olet kaupungilla ruuhka-aikaan, ei tarvitse huolestua, sillä ruuhkat purkautuvat tässä kaupungissa yleensä melko nopeasti. 

Kun vuokraat auton, voit valita oman ajamisen ja kuljettajan palkkaamisen välillä. Jos päätät valita ensimmäisen vaihtoehdon, muista hyödyntää GPS-paikanninta ja karttasovelluksia, kuten Pocket Earthia ja Google Mapsia. Nämä auttavat sinua saamaan käsityksen siitä, millaisia ruuhkat ovat Nantesissa ja mitä alueita kannattaa vältellä. Sovellukset auttavat sinua myös löytämään paikat ja nähtävyydet, joissa haluat käydä. 

Nantesissa tulee noudattaa nopeusrajoitusta, joka on 80 kilometriä tunnissa. Asuinalueilla ja kaupungin keskustassa nopeusrajoitus laskee 50 kilometriin tunnissa. Nopeusrajoituksen noudattaminen auttaa välttämään ongelmia paikallisten viranomaisten kanssa. Pysäköintialueita on viisi: punainen, punapilkullinen, oranssi, sininen ja vihreä. Ne ovat kaikki avoinna maanantaista lauantaihin lukuun ottamatta vihreää aluetta, joka on avoinna maksutta joka päivä. Huomioithan, että mustille ja mustapilkullisille alueille ei saa pysäköidä.