Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Poitiers

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Poitiers sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Poitiers miniopas

Autovuokraamo Poitiers
Autonvuokraus Poitiers

Poitiers on kaupunki Keski-Ranskassa, 104 km lounaaseen Tours. Poitiers on pääoman ministeriön Vienne sijaitsee Clain joen Poitou-Charentes. Asumme noin.84000 asukasta.

Poitiers oli piispanistuin ja uskonnollinen keskus 300-luvulla ja myöhemmin pääkaupunki läänin Poitou. Vanha kaupunki ympäröi edelleen keskiaikaisen kaupungin muurit, ja sisältää monia historiallisia ja merkittäviä rakennuksia.   Kaupunki on kuuluisa St. Jean Baptistery vuodesta 300: n, joka on yksi Ranskan vanhimmista pyhä rakennuksista. Kaupungissa on useita nähtävyyksiä, kuten romaaninen kirkko Notre-Dame-La-Granden 1000-1100-luvulla. Se on kauniisti koristeltu julkisivu. Gothic St. Peter’s Cathedral aloitettiin 1162, ja valfartskirken St. Hilaire-le-Grand vuodesta 1000: n kanssa syvskipet basilika on myös tutustumisen arvoinen.   Kierroksia on myös rauniot Roman kertaa.

Poitiers lentokenttä, joka tunnetaan myös nimellä Aéroport de Poitiers-Biard sijaitsee noin 3 kilometrin päässä kaupungin keskustasta.