Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Saint Malo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Saint Malo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Saint Malo miniopas

Saint Malo
Autonvuokraus Saint Malo

Saint-Malo on rannikko kaupunki noin. 50000 asukkaiden (väestö neljä kaksinkertaistuu matkailusesongin aikana), joka sijaitsee Koillis-Ranskan Bretagnen alueen.Hallinnollisesti kaupunki kuuluu ministeriön Ille-de-Vilaine. Alun perin (noin 1000 ADKr.) Valehtelu kaupunki, joka sitten vain koostui luostarin saarelle. Myöhemmin kaupunki oli täydennetty kiinteä rengas seinään ja yhdistetty mantereeseen.

Seinät ovat edelleen olemassa noin vanhan kaupungin keskustassa – nimeltään La Ville sisäinen Muros (”kaupungin muurien”), joka on merkittävä nähtävyys sinänsä.Tämä on myös suurin osa yksittäisiä sivustoja – mm. Château de Saint-Malo (jossa vanhimmat osat ovat peräisin 1400-luvun) ja keskiaikainen kirkko Cathédrale Saint-Vincent de Saint-Malo, joka on asema Ranskan kansallinen muistomerkki. Se on myös pieni, väkeviä saaria L’Île du Fort Kansalliset ja L’Île du Petit BE.

Rance joki on sen vuoksi Saint-Malo, ja vuoroveden vaihteluväli on hyvin suuri. Ei voi olla jopa 13,5 metriä eroa korkean ja matalan vuoroveden. Tämä ilmiö on ollut hyödyntää maailman suurin vuorovesi voimalaitos on rakennettu Saint-Malo.

Lähin lentokenttä on Aéroport Dinard Pleurtuit-Saint Malo, joka sijaitsee Pleurtuit (noin 12 km lounaaseen Saint-Malo.